banner-topp-2

Trening foregår hver ukedag ut fra gruppen ditt barn er med i. Når du er medlem av RSK betaler du kontingent på følgende måte

Ringerike svømmeklubb har i over 50 år vært klubben som setter barna i sentrum. Vi mener: OPPLEVELSER ER DET SOM TELLER!

Vi ønsker at alle skal ha en fantastisk opplevelse på trening og gjennom positiv tilbakemelding fra foreldre og trenere for å utvikle en god følelse på mestring å samhold.

Tillat at de er barn og skal ha det morsomt. Resultater glemmes fort, mens det er de gode og morsomme opplevelsene som styrker samholdet og utvikler ditt barn.
Idretten vil alltid gå i bølgedaler, og det er mye lettere å takle sportslig motgang når man har sosial medgang. Svømming skal være gøy og gi positive opplevelser som de vil huske resten av livet – og vennene de får i svømmingen varer ofte livet ut!
Svømming produserer gode mennesker, og du skal være glad for at ditt barn deltar!
Vi ønsker alle foreldre hjertelig velkommen til å sitte på kanten når vi trener, men trener har ansvaret for treningen.

[/dt_sc_pricing_table_item_two]

C-gruppa

2 treninger per uke

kr 800,-
Medlemsavgift | 12 mnd
  • Har som mål å lære seg basis svømmeferdigheter i alle 4 svømmearter.
  • Ha det gøy på trening.

B-gruppa

3 treninger per uke

kr 1000,-
Medlemsavgift | 12 mnd
  • Har som mål å utvikle svømmeartene videre.
  • Begynne med Butterfly og mer teknisk forståelse i alle ledd.

A-gruppa

4 treninger per uke

kr 1200,-
Medlemsavgift | 12 mnd
  • Gruppen har som mål UM/ÅM.
  • Mengdetrening i alle ledd, men fokus på å fortsatt ha det morsomt.

• Medlemsavgift for alle: kr 100,- pr år. (Alle aktive svømmere og foreldre, styremedlemmer og trenere må betale medlemsavgift).

I tillegg må̊ alle barn og ungdom som er med på svømmetrening tegne medlemskap på̊ Ringeriksbadet

Ved å melde på̊ ditt barn til svømmetrening, aksepterer man at Ringeriksbadet IKS oppretter medlemskap på̊ dette barnet. Man aksepterer også̊ de regler som gjelder for dette medlemskapet. Ansvarlig for betaling av dette medlemskapet er en av foreldrene, henholdsvis kontaktpersonen mot svømmeklubben.

Følgende muligheter for medlemskap i Ringeriksbadet finnes:

• Personlig medlemskap på̊ barnet/ungdommen. Pris: 199,- per mnd. evt. kontant: 2500,- for 12mnd.
  • Familiemedlemskap: 599,- per mnd. (2voksne + 2barn)

Oppretting av medlemskap gjøres på̊ følgende måte:

1. De foreldre som ønsker å tegne familiemedlemskap eller betale medlemskapet kontant, gjør dette på̊ eget initiativ på̊ Ringeriksbadet.
  2. Ringeriksbadet IKS får liste av Ringerike svømmeklubb med alle medlemmer som er registrert som A, B og C-svømmere. Ringeriksbadet IKS oppretter medlemskap til samtlige som ikke har medlemskap fra før.
  3. Medlemskapet som tegnes er personlig medlemskap med pris kr. 199,- per mnd. Det sendes månedlige fakturaer inntil det er opprettet avtalegiro på̊ ansvarlig betaler. Et fakturagebyr vil påløpe for de som ikke tegner avtalegiro.

Medlemskapet har 12 måneders bindingstid, og løper inntil det blir sagt opp. Spørsmål til medlemskap i Ringeriksbadet må̊ rettes til ansatte i skranken i Badet.

Båndet du får kan selvfølgelig benyttes fritt i Ringeriksbadet hele året.